Vi talar om agila transformationer på Förändringsledningsdagen

24 januari, 2022

Den 10/3 deltar vi på Förändringsledningsdagen. Det är tredje året vi är med som föreläsare och i år kan du lyssna på våra erfarna konsulter Eva Meunier och Anders Fresk som berättar om hur man lyckas med agila transformationer.


Eva Meunier arbetar som konsult med fokus på ledarskap och förändring. Eva har mångårig erfarenhet av att hjälpa både små och stora organisationer med att genomföra förändringar. I sitt arbete använder hon gärna ett metodiskt angreppssätt som anpassas efter situation, behov och förutsättningar.

 

Anders Fresk är en erfaren agil förändringsledare som vet hur man förvandlar individer och team på teknisk och ledningsnivå till högpresterande organisationer. Hans styrka är att kombinera sin långa erfarenhet av förändringsledning med sin stora kunskap om agilt syn- och arbetssätt för uppnå hållbara transformationer. Han har arbetat inom storskaliga utvecklingsorganisationer i olika ledarroller i mer än 20 år. Anders är certifierad i förändringsledarmetodiken ADKAR och i det agila ramverket SAFe® (SPC5).

 

Förändringsledningsdagen är en digital interaktiv konferens, läs mer och boka din plats nedan.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post