Vi tecknar nytt ramavtal med SPV

11 januari, 2021

Frontit har tilldelats ett nytt ramavtal med Statens tjänstepensionsverk, SPV för att leverera konsulttjänster inom IT eller med anknytning till IT. Ramavtalet gäller i två år med start den 1 januari 2021 och fram till den 31 december 2022. SPV har möjlighet till två förlängningsperioder om vardera ett år, vilket innebär att avtalstiden kan bli fyra år som längst. Upphandlingen omfattar ett maximalt värde om 180 miljoner SEK exklusive moms under ramavtalsperioden inklusive förlängningsoptioner.
Frontit har ett befintligt ramavtal med SPV, en av Sveriges största leverantörer av pensionstjänster, som innefattar projektledning och verksamhetsutveckling, IT-styrning, Test och kvalitetsstyrning samt utbildning.

"Det känns fantastiskt kul att vi får fortsatt förtroende att leverera tjänster med våra erfarna konsulter i SPVs förändringsarbete"

Under hösten fick Frontit även fortsatt förtroende av CSN med ett nytecknat ramavtal.
-Vi tycker att det är ett fint betyg som visar att vi har fortsatt nöjda kunder, säger Jonas. Frontit har i och med det nytecknade ramavtalet med SPV tillsammans med ramavtal med bland annat CSN, Bolagsverket och Försäkringskassan mycket stark närvaro på Sundsvallsmarknaden.
För mer information kontakta gärna Jonas Grundberg, VD Frontit Sundsvall.

Till pressmeddelandet

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post