Webbinarium: Förändringsledning i agila transformationer

9 augusti, 2022

I detta webbinarium delar vi erfarenheter och effekter från att arbeta med förändringsledning i agila transformationer. Det är dags att företag och organisationer överger toppstyrning och detaljplanering till förmån för ett agilt arbetssätt.

 

Ökad flexibilitet och kundanpassning är nödvändig för att kunna parera de snabba förändringarna på marknaden.

Många företag vill bli mer agila för att öka förmågan att hantera de snabba förändringarna, och då ligger det nära till hands att inleda en agil transformation.

 

För att lyckas med den stora förändring som en agil transformation innebär är vi hjälpta av att arbeta smart med förändringsledning, och förstås även av att genomföra förändringen på ett agilt sätt. 

TalareEva Meunier arbetar som konsult på Frontit, med fokus på ledarskap och förändring. Eva är certifierad i förändringsledarmetodiken ADKAR och har mångårig erfarenhet av att hjälpa både små och stora organisationer med att genomföra förändringar. Anders Fresk är en erfaren agil förändringsledare på Frontit. Han har arbetat inom storskaliga utvecklingsorganisationer i olika ledarroller i mer än 20 år. Anders är certifierad i förändringsledarmetodiken ADKAR och i det agila ramverket SAFe (SPC5).

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post