Webbinarium: Hybridmötet – gökunge eller möjlighet

17 augusti, 2021

Den här hösten innebär fler nya förändringar. Vi har under det senaste året utmanats av att endast ses i det digitala rummet. Nu ska vi äntligen träffas på riktigt igen. Men inte alla samtidigt och vi kommer leva i en hybridmiljö med några fysiskt på plats på kontoret och några medarbetare som deltar digitalt.

 

Detta innebär att vi behöver förbereda oss ännu bättre för att alla ska få samma upplevelse av mötet. Hur planerar vi för att mötas i grupper med några på plats och andra på distans? Hur tar vi vara på det vi lärt oss av digitala möten?

 

I detta webbinarium berättar Eva Meunier och Kerstin Lindfors om hur de designar hybridmötet för att det ska bli så effektivt och levande som möjligt. De inspirerar med tankar och tips om hur du skapar hybridmöten med eftertanke och vad som vad krävs för att fortsätta utveckla våra möten. 

 

Målgrupp: Webbinariet riktar sig till dig som leder eller arbetar med dessa frågor och vill få ökad kunskap samt inspiration.


Seminariets talare: 
Eva Meunier och Kerstin Lindfors arbetar som konsulter på Frontit med fokus på ledarskap och förändring. Både Eva och Kerstin har omfattande erfarenhet av att hjälpa team samt individer att lyckas med sina förändringsprojekt och kombinerar beprövade metoder med egna erfarenheter. 

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post