Webbinarium: Kulturtransformation – skapa den arbetsplats ni vill vara

8 maj, 2020

Har ni den kulturen ni önskar och vill ha? Den 27/5 höll vi vårt fjärde webbinarium i serien Framgångsrik Förändring. Denna gång fick vi höra på Kerstin Lindfors och Berit Nyqvist som talade om Kulturtransformation.


En oönskad kultur leder till bristande dialog och samverkan, låg motivation hos medarbetarna och avsaknad av tillit och förtroende. När vi blir medvetna och får större förståelse för gruppen och individerna får vi också bättre förutsättningar för att förändra. Under webbinariet talar vi om våra erfarenheter och kunskaper utifrån vårt arbete som konsulter inom olika organisationer. Vi delar med oss av verktyg och ger exempel hur du kan arbeta med värdegrund och kulturfrågor för att få den kulturen ni önskar och vill ha.
Talare: Kerstin Lindfors och Berit Nyqvist arbetar som konsulter på Frontit med fokus på ledarskap och förändring. Både Kerstin och Berit har omfattande erfarenhet av att hjälpa team och individer att lyckas med sina förändringsprojekt, och kombinerar beprövade metoder med egen erfarenhet.
Målgrupp: Webbinariet riktar sig till dig som leder eller arbetar med dessa frågor och vill få ökad kunskap samt inspiration.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post