Sommarinspiration – Skapa effektfulla team

Sommarinspiration

Även denna sommar bjuder vi varje onsdag på möjligheten att ta del av kunskap från hängmattan. Denna vecka delar vi webbinariet- Skapa effektfulla team. Många team och grupper fungerar alldeles utmärkt, men långt ifrån alla. Kanske har även du befunnit dig i team där du kan känna igen några av de här symptomen: otydliga förväntningar och oklara roller, mål som inte känns igen och följs upp för att skapa lärande, dåligt nyttjande av varandras kompetens och förmåga, bristande kommunikation, låg grad av tillit och samarbete som skaver. Effekten av det här blir sämre prestation och resultat, leveranser med bristande kvalitet, minskad arbetsglädje och ökad stress. Bland annat!

 

I det här webbinariet pratar vi om några viktiga grundstenar för att bygga och vidareutveckla effektfulla team:

  • Vårt gemensamma uppdrag
  • Vår dialog
  • Mitt självledarskap

Vi hoppas att denna morgon ge inspiration, ta del av hur en utvecklingsresa för team kan se ut, och ge ett smakprov på metoder för teamutveckling.

Talare: Helena Othelius är konsult på Frontit och har gedigen erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete både från privat och offentlig sektor i roller som linjechef, strategisk förändringsledare, ledarutvecklare och managementkonsult. Helena drivs av att kombinera arbetsglädje och effektivitet, för att få oss att växa som människor och verksamhet.

 

Se inspelningen nedan

Spela videoklipp

Anmäl dig redan nu till höstens första webbinarium 5/9 – Hur blir hållbarhet en del av affären? 

Registrera dig här