Webbinarium: Navigera i AI-landskapet för strategisk framgång 4/9

19 juni, 2024

Välkommen till vårt webbinarium – Navigera i AI-landskapet för strategisk framgång där vi kommer att utforska hur en välutvecklad AI-strategi kan hjälpa din verksamhet att navigera i den snabbt föränderliga digitala världen.

 

Den digitala transformationen accelererar i en aldrig tidigare skådad takt och nya regleringar som AI-Act kräver omedelbar uppmärksamhet. Att ha en solid AI-strategi är avgörande för att inte bara följa med i utvecklingen utan också leda den, maximera de möjligheter som AI erbjuder och samtidigt hantera de risker som kan uppstå.

 

Under webbinariet kommer vi erbjuda grunderna för att framgångsrikt integrera AI i din verksamhetsstrategi och gå igenom de olika byggstenarna som utgör en framgångsrik AI-strategi. Vi kommer även dela insikter från Frontits eget arbete, inklusive de möjligheter och utmaningar som finns med ökat användande av AI.

 

Talare: Carin Östling är en senior strategi- och verksamhetsutvecklingskonsult med ett starkt intresse för AI potential att omvandla och förbättra verksamheter. Eric Eriksson är en innovations- och projektledningskonsult med ett brinnande intresse för hur vi kan nyttja AI för att förbättra vår förmåga att verka i osäkerhet.

Det kommer att finnas tillfälle för deltagarna att interagera direkt med Carin och Eric som kommer att vara tillgängliga efter presentationen för frågor och diskussioner. Detta webbinarium är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med andra som är på samma AI-resa.

 

Målgrupp: Webbinariet riktar sig till dig som har en ledande roll i din organisation eller arbetar med strategiska initiativ inom AI och teknologi.

 

Tid: Onsdagen den 4/9 klockan 8.30-9.15, 30 min föreläsning och 15 min frågestund.

Webbinariet sänds i Zoom och är kostnadsfritt. 

 

Välkommen till en inspirerande session fylld med kunskap och nätverkande där du kan ta din verksamhet till nästa nivå med hjälp av AI!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post