Bli förändringssmart!

26 december, 2019

Är du nyfiken på hur förändringar påverkar oss människor? Vad är det som gör att digitalisering, omorganisationer och andra förändringar ibland går smidigt men ibland möter hinder hos både chefer och medarbetare?
Under seminariet förklarar vi på ett levande sätt varför vår hjärna ofta går på högfart i förändringssituationer. Detta genom att kombinera modeller från compassionteori som utgår från neuroforskning med modellen förändringens fyra rum som beskriver känslor och behov i förändringssituationer. Vi delar med oss av hur vi själva använder dessa verktyg när vi stödjer våra kunder. Erfarenheten visar att förändringar ofta lyckas bättre när en arbetsgrupp förstår känslorna under förändringar och får ett gemensamt språk inom teamet kring dessa frågor. Det kan vara lika avgörande som den strukturella delen av förändringen.
Seminariet riktar sig till dig som leder eller arbetar med dessa frågor och vill få ökad kunskap samt inspiration.
Seminariets talare: Kerstin Lindfors och Olle Tullstedt arbetar som konsulter på Frontit med fokus på ledarskap och förändring. Både Kerstin och Olle har omfattande erfarenhet av att hjälpa team och individer att lyckas med sina förändringsprojekt, och kombinerar beprövade metoder med egen erfarenhet.
Datum:
Öresund 31/3: Anmäl dig här
Stockholm 1/4: Anmäl dig här
 

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post