Artiklar

Artiklar

Mer systematik för ökad innovation​

Innovationsledning handlar om att främja innovation genom att leda ett systematiskt förnyelsearbete där det råder osäkerhet och komplexitet. I den här artikeln ger vi dig som är ledare en bättre förståelse för grunderna i innovationsledning och hur du kan bidra till att stärka innovationsförmågan och kraften i din organisation.

Möt en av oss

”Det är någonting speciellt med det här konsultbolaget. Här finns ett fokus på människan som särskiljer sig mycket från andra företag jag träffat.”

Håll kursen och navigera rätt när förändringarna avlöser varandra

Den ena förändringen är inte avslutad förrän nästa tar vid. Det är verkligheten för i princip alla chefer idag. I tider av förändring gäller det att prioritera och vara lite ödmjuk inför det faktum att tid är en knapp resurs. Det gäller att förstå vilka förändringar som kräver full involvering och vilka som kan hanteras med hejarop från sidolinjen.

Möt en av oss

” Förändringsledning handlar om att ge människor en möjlighet att förstå varför förändringen sker och vilka effekter vi vill uppnå. Det bygger på en förståelse för att vi alla är olika och ska vi lyckas så måste vi möta människor där de står.”

Frontit öppnar kontor i Helsingborg

Frontit tar ytterligare ett steg på sin tillväxtresa. Nu är det dags för Helsingborg. Fem konsulter är redan på plats och rekryteringen för att hitta fler erfarna projekt- och förändringsledare är i full gång. I Helsingborg finns både befintliga och potentiella kunder och etableringen är ett naturligt nästa steg i regionen.

Nu finns Frontit på plats i Gävle

Frontit fortsätter att expandera och öppnar nu upp i Gävle. På plats finns konsultchefen Mathilda Domeij och arbetet med att bygga upp verksamheten är i full gång. Högst upp på att-göra-listan står rekrytering av teamet som ska etablera Frontit i regionen.

Frontit etablerar sig i Göteborg

Frontit startar nu upp verksamhet i Göteborg. Den nya vd:n Christer Berntsson är redan på plats med fullt fokus på att rekrytera fler erfarna projekt- och förändringsledare. Målet är att bli en förändringspartner till verksamheter i regionen som står inför strategiska omställningar.

Frontit sätter ner flaggan i Linköping

Nu är det snart dags för Frontit att säga hej till Linköping. I dagarna blev det klart med ett kontor och lite senare i höst är det inflyttning. Ett kontor på plats i universitetsstaden var ett självklart beslut efter att kollegorna i Norrköping arbetat fram en målbild för tillväxt i regionen.

Framtidens arbetsplats – nu är den här

Många av våra arbetsplatser har fått ett betydande inslag av distansarbete efter pandemin. Dessutom har digitaliseringstakten ökat för att möta de nya behoven. I det nya normala har vi en stor blandning av arbete på distans och på plats, hybridarbete.