Seminarium i Malmö 10/5 samt i Helsingborg 11/5

18 april, 2023

Tillväxt kräver utveckling och innebär alltid ett visst, ibland ett stort, mått av förändring. Att bygga organisationens förmåga att kontinuerligt ställa om och anpassa sig är därför viktigt.

 

Hur kan vi bidra till att människor vill, kan och vågar skapa framdrift trots visst mått av otydlighet och osäkerhet? Hur leder vi under dessa omständigheter? Vad finns det för enkla och konkreta verktyg att använda sig av?

 

Välkommen att lyssna till Kerstin Lindfors, Tina Karlsson samt Elin Perttu från Frontit. Du kommer få inspiration och smakprov på verktyg som kan stötta dig leda i förändring och tillfälle att ställa frågor och dela dina reflektioner.

 

Malmö

Dag: 10 maj i Malmö
Tid: Fika och mingel 14.30-15.00 följt av seminarium 15.00-16.00.
Plats: Frontit, Lilla Torg 1 i Malmö

 

Talare
Kerstin Lindfors och Tina Karlsson är konsulter på Frontit. Kerstins fokus är ledarskap och förändring och hon har lång erfarenhet av att stötta team och individer att lyckas med sina förändringsprojekt. Tina har under flera år arbetat som coach, processledare, facilitator och organisationsutvecklare inom privat och offentlig sektor och under flera år som chef på olika bolag.

 

Helsingborg

Dag: 11 maj
Tid: Frukost och mingel 7:45–8:15 följt av seminarium 8:15–9:00.
Plats: Hetch, Henckels Torg 3 i Helsingborg

 

Talare

Kerstin Lindfors och Elin Perttu är konsulter på Frontit. Kerstins fokus är ledarskap och förändring och hon har lång erfarenhet av att stötta team och individer att lyckas med sina förändringsprojekt. Elin har under flera år arbetat som förändringsledare, organisationsutvecklare och inom HR bland annat på IKEA, och etablerar nu Frontit i Helsingborg.Vi finns på plats även efter seminariet och ser fram emot dialog, frågor och diskussioner!

Varmt välkomna önskar Frontit

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post