Innovation, anpassning och ständig utveckling är ett måste i dagens verksamheter. Hur ska det lyckas om de flesta medarbetare man frågar inte är engagerade i sitt arbete? Forskning visar nämligen att endast 16% av Sveriges samlade arbetskraft är genuint engagerade i sitt arbete. Hur skapar man den motivation som krävs för att leva upp till alla högt ställda förväntningar? Hur organiserar man arbetet?

Det är dags att kasta av sig förlegade idéer om vad som gör människor motiverade i arbetet och inse vad som verkligen gäller. Idén med ”Motivation 3.0” är att belysa vad som verkligen får människor motiverade på sin arbetsplats och hur vi ska organisera oss så att du kan börja sprida det direkt. Inget att vänta på – gör!

”Världen behöver inte morötter och piskor. Världen behöver ett bättre motivationssystem. – Torben Grut, konsult på Frontit.”


Vill du att vi kommer ut och håller seminariet hos er?

Vi kommer gärna ut och inspirerar er.

Tid: Cirka 1 1/2 timma, upplägget kan anpassas efter önskemål

 


 

Seminariets talare

Torben Grut

Torben Grut, konsult på Frontit, med över 30 års erfarenhet av projektarbete kommer att dela med sig av sina erfarenheter gällande hur man skapar motivation i framgångsrikt projektarbetet och ge konkreta råd kring detta. Torben var talare på förra årets upplaga av ”Passion for projects” där hans uppskattade föredrag handlade om just Motivation 3.0.

 

 

 

 

 

 

Publicerad:2016-10-13

Dela artikeln: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Tjänst
Artikel
Relaterat material

Kontakta Christine för mer information

Christine Sandmark Partneransvarig säljare 070-751 69 08 Se Linkedin-profil

Kontakta Torben för mer information