Frontit öppnar kontor i Helsingborg

Frontit tar ytterligare ett steg på sin tillväxtresa. Nu är det dags för Helsingborg. Fem konsulter är redan på plats och rekryteringen för att hitta fler erfarna projekt- och förändringsledare är i full gång. I Helsingborg finns både befintliga och potentiella kunder och etableringen är ett naturligt nästa steg i regionen.

– Vi har kunder och medarbetare över hela regionen och att ha lokal förankring i Helsingborg kommer stärka oss, både som strategisk förändringspartner och som arbetsgivare, säger Mattias Johansson, vd för Frontit i Malmö och Helsingborg.

Frontit har funnits i regionen sedan 2014 och har kontor i Malmö. Där arbetar idag ett 20-tal konsulter med inriktning på projektledning, testledning och förändringsledning. Kunderna finns i både offentlig och privat sektor, bland annat inom energi, bank och finans, logistik och detaljhandel.


– Vi vet att stark lokal förankring gör skillnad. Både för att bygga kunskap om marknaden och relationer till kunderna men också för att det är viktigt att ha en plats att mötas på. Därför känns det roligt att nu sätta ner flaggan i Helsingborg närmare bestämt i Hetchs lokaler i Oceanhamnen där vi flyttar in den 1 november, berättar Elin Perttu, konsultchef och etableringsansvarig för Frontit i Helsingborg.


Fokus just nu ligger på rekrytering och fem erfarna konsulter har redan anställts. Målet är att vara ett team på tio personer i Helsingborg till nästa sommar och siktet är inställt på att hitta projekt- och förändringsledare som har erfarenhet av att driva förändringsprojekt från ax till limpa.


– Vår kompetens efterfrågas här. Många verksamheter i och runt Helsingborg genomför stora digitala transformationer och behöver hjälp med ledning och styrning från konsulter som har erfarenhet av att driva förändringsprojekt från start till mål, säger Elin och fortsätter, vi är en arbetsplats med stort hjärta där vi hjälper varandra till framgång. I Helsingborg får den som hoppar på tåget nu dessutom möjlighet att vara med och bygga något nytt tillsammans med mig och ett härligt gäng.

 

Vill du växa tillsammans med oss och bidra i vår resa? Läs mer och ansök här

Kontakta Mattias för mer information

Mattias

Johansson

VD Öresund