Nu finns Frontit på plats i Gävle

Frontit fortsätter att expandera och öppnar nu upp i Gävle. På plats finns konsultchefen Mathilda Domeij och arbetet med att bygga upp verksamheten är i full gång. Högst upp på att-göra-listan står rekrytering av teamet som ska etablera Frontit i regionen.

– Vi har haft uppdrag i regionen tidigare men då har leveransen skett med konsulter från något av våra andra kontor i Sverige. Eftersom vi vet att vår kompetens inom projekt- och förändringsledning efterfrågas här så blev beslutet om en etablering i Gävle naturligt, säger Petter Ekman, som arbetar med att driva Frontits tillväxt i Norrland.

 

Mathilda Domeij klev ombord efter sommaren. Hon kommer närmast från en roll som digitaliseringsstrateg i Gävle kommun. Innan dess har hon arbetat som både projekt- och programledare i den privata sektorn.

 

– Den röda tråden i min karriär är att jag har arbetat med utveckling av verksamheter och nästan uteslutande kopplat till digital omställning. Jag har arbetat i både privata och offentliga verksamheter och vet vad som krävs för att gå i mål och lyckas med större förändringar, säger Mathilda Domeij, konsultchef på Frontit i Gävle.

 

Fokus just nu är att bygga teamet. Och en spännande resa utlovas för den som hoppar på tåget.

– Med Frontits tydliga inriktning hoppas jag att vi ska locka erfarna projekt- och förändringsledare som är nyfikna på konsultyrket. Alternativt konsulter som gärna vill landa hos en lokal arbetsgivare och minska sitt dagliga resande, säger Mathilda.

Frontit finns nu på plats på 12 orter runt om i Sverige och den lokala förankringen är en viktig del av tillväxtstrategin. Det är ett sätt att bygga kunskap om marknaden och stärka relationen till kunderna. Ett lokalt kontor blir också en viktig plats för kollegorna att mötas på.

 

– I Gävle har vi valt att sitta i Co-working miljön hos DOSPACE. Här möts många kompetenser i en kreativ miljö. Vi har redan hittat potentiella samarbeten med andra företag så det kommer bli riktigt bra, fortsätter Mathilda.

På Frontit arbetar 200 konsulter med att driva komplexa projekt och förändringar – ett tillräckligt stort företag för utvecklingsmöjligheter och spännande uppdrag. Men samtidigt inte så stort att det blir anonymt.

 

– Just nu söker vi erfarna projekt- och förändringsledare som lockas av den kombinationen samt möjligheten att få vara med och bygga en ny verksamhet, avslutar Mathilda.

 

Vill du växa tillsammans med oss och bidra i vår resa? Läs mer och ansök här

Kontakta Mathilda för mer information

Mathilda

Domeij

Konsultchef/ Konsult