Dynamiken och osäkerheten i omvärlden ökar och många företag är idag utsatta för hård konkurrens. Vinnarna är de företag som är anpassningsbara i en dynamisk omvärld. Mest anpassningsbara är de verksamheter som förändrar sitt sätt att leda med hjälp av agila styrprinciper.

Missa inte chansen att lyssna till Lennart Francke, en av författarna till boken ”Det agila företaget”, som utifrån forskning och fallstudier går in på hur ett företag blir agilt.

Under seminariet kommer du få kunskap om hur ni kan göra för att gå från ett alltför kortsynt ägarfokus till kundorientering, från stimulera medarbetare med belöningssystem till inre motivation, från detaljerad granskning till förtroendebaserad tillitsstyrning, från hårt formaliserad planering till att förbättra organisationens anpassningsförmåga. Ambitionen är att de moderna organisationerna ska bli lika snabbrörliga som fiskstim och inte agera som långsamma supertankers. Hur gör man för att lyckas?

Seminariets talare

Lennart Francke är tillsammans med universitetslektor Göran Nilsson författare till boken ”Det agila företaget” och sitter i flera styrelser och har lång erfarenhet från ledande positioner i Handelsbanken, bland annat som CFO, och som finanschef och rådgivare till Swedbanks ledning. Lennart kommer utifrån forskning och fallstudier gå in på hur ett företag blir agilt.

Datum och plats
Malmö 26 november kl 15.30-18.00. Seminariet pågår mellan kl 16.00-17.30 med efterföljande AW. Registrering från 15.30.

Anmäl dig här

Varmt välkommen!

Aktuellt
Artikel
Relaterat material