En av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2019

28 mars, 2019

För åttonde året i rad är Frontit på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2019. På Great Place to Works gala på Cirkus i Stockholm igår korades Sveriges Bästa Arbetsplatser. Frontit listades i år på en trettonde plats och fick även diplom för Hall of Fame för åtta år i rad på listan. Ett starkt fokus på ledarskap och värderingar fortsätter att ge bra resultat i form av högt medarbetarengagemang och en attraktiv arbetsplats.
-Det är så roligt att vi fortsätter vara på med på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser och vi är otroligt stolta över det. Känns fantastiskt att få en bekräftelse på att vi lyckas behålla vår kultur och gemenskap trots att vi växer snabbt. Vi har en stark värdegrund och Frontitanda som präglar vårt arbete varje dag, säger Anneli Angeling, VD på Frontit.
Det som lockar medarbetare till Frontit förutom värderingarna och ledarskapet är kompetensutvecklingen och det sociala ansvarstagandet. Att Frontit är ett personligt företag i en tuff bransch visar sig i företagets låga personalomsättning på 10% per år.
-Vi erbjuder en hållbar arbetsplats och ett personligt ledarskap, både för våra medarbetare och våra kunder. Det är kul att jobba på Frontit och jag känner mig stolt över att vara en del av företaget och gemenskapen, avslutar Anneli Angeling.
 
Om Sveriges Bästa Arbetsplatser
Varje år genomför Great Place to Work® en global arbetsplatsstudie och utvärderar kvaliteten på̊ tusentals arbetsplatser. I Sverige deltar hundratals organisationer och de bästa har möjlighet att vinna en kvalitetsutmärkelse. Great Place to Work® certifierar och uppmärksammar ”Sveriges Bästa Arbetsplatser” genom en utvärdering som baseras på organisationens resultat i medarbetarundersökningen Trust Index© och kulturrevisionen Culture Audit©.
Läs mer om Frontit som arbetsplats här!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post