Erfarenhetsutbyte på Linköpings universitet

3 maj, 2017

Frontit fortsätter att dela med sig av sin erfarenhet till studenterna på Linköpings universitet, LiU. Under våren har Martin Gladh, konsult och konsultchef, delat med sig av sin resa med fokus på rollen som ingenjör till studenterna i kursen Ingenjörsprofessionalism från utbildningarna Mjukvaruteknik (U) och Datateknik (D) på Linköpings universitet.

Foto: Peter Karlsson, Svarteld form & foto

Aseel Berglund, Lektor vid Linköpings universitet, säger:

– ”Det är oerhört värdefullt att studenterna får exempel ur verkligheten i sin utbildning. Martin delade med sig av sina erfarenheter på ett fångande sätt så studenterna fick ta del av dels hur det är att jobba på teknikföretag och dels vilka faktorer som kan påverka val av yrkesroll och arbetsgivare. Stort tack Martin!”

Martin Gladh som arbetar som konsult och konsultchef på Frontit, säger:
– ”Det har varit väldigt kul att få möjligheten att få dela med sig av min erfarenhet av hur det är att vara och jobba som ingenjör. Jag försökte fokusera presentationen på de mjuka värden som har påverkat mina yrkesval under min resa fram till där jag är idag. Livet händer vi sidan om jobbet och det har alltid varit viktigt för mig att reflektera över. Tack till Aseel Berglund på LiU som gav mig denna möjlighet!”
 
 
 
 


Publicerad: 2016-05-03
 

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post