Första träffen för nystartat Projektkontorsnätverk i Östergötland!

28 november, 2014

Frontit i Norrköping bjöd i förra veckan in till sin första Projektkontorsnätverksträff och nio kunder medverkade vid detta tillfälle, bland annat Holmen, Billerud Korsnäs, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Sjöfartsverket, Luftfartsverket, Kriminalvården, Siemens och Saab.

–  Syftet med nätverksträffarna i Norrköping är att öka erfarenhetsutbytet mellan våra kunder och skapa ett forum för diskussion av olika frågeställningar kring etablering eller utveckling av projektkontor. Vi hoppas att våra kunder tycker det är lika inspirerande som vi att träffas vid sådana här tillfällen. En viktig faktor för ett framgångsrikt nätverk tror jag är att det ges möjlighet att påverka innehållet i kommande nätverksträffar, vilket är viktigt för att även vilja delta i framtiden.
– Gunilla Zandin VD Frontit Norrköping.

Projektkontorsnätverk_Norrköpingjpg

Agendan vid första tillfället
Nätverksträffen inleddes efter en kort intro om Frontit och deltagarna i nätverket med att Anders Eklund på Frontit berättade om trender vi ser kring Projektkontorsverksamhet. Landstinget Östergötland och Billerud Korsnäs presenterade därefter sina projektkontorsverksamheter vilket var ett mycket uppskattat inslag och deltagarna fick möjlighet att ställa sina frågor. Eftermiddagen avslutades med en workshop kring intressanta ämnen för kommande träffar. Det fanns ett stort intresse att fokusera på Portföljstyrning, vilket kommer att bli temat för nästa träff den 28 januari. Då kommer också Holmen och Siemens att presentera sina verksamheter och Projektkontor.

–  Vill bara tacka för igår, tycker det var en mycket givande och inspirerande eftermiddag med projektkontorsnätverket. Proffsigt genomfört, bra presentationer från alla medverkande och en bra mix av deltagare. Jag tror det här kan bli riktigt bra.
– Deltagare på workshop

 

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post