Frontit är med och formar framtidens Handelsinstitut 

4 april, 2016
Kerstin Lindfors och Torben Grut, båda konsulter på Frontit, har blivit invalda i Påhlmans Handelsinstituts Advisory board, som skapats för att möta framtidens utmaningar. Syftet med Advisory board är att Påhlmans tillsammans med näringslivet ska jobba fram hur de bäst kan tillmötesgå behovet av framtida utbildningar som möter arbetsmarknadens behov.
 Kerstin_018liten kopia
 Det känns mycket hedrande att få detta ärofyllda uppdrag. Vi har arbetat med Påhlmans under en längre tid och det känns inspirerande att fortsätta bygga vår relation och nu även får möjlighet att vara en partner för skolans framtid gällande innehåll och struktur på utbildningarna, säger Kerstin Lindfors. 
Om Advisory Board
Påhlmans Handelsinstituts Advisory board består av seniora företrädare från olika branscher, både från de områden som de bedriver utbildningsverksamhet inom såväl som nya. Tillsammans ska de arbeta för att öka vår näringslivsnärvaro och säkerställa att våra utbildningar är verklighetsförankrade, följer pedagogiska metoder samt möter arbetslivets behov och framtidens utmaningar. Läs mer här

Publicerad: 2016-04-04

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post