Frontit fortsätter att satsa framåt i Sundsvall!

17 februari, 2014

Frontit har på några år etablerat sig som en av de större leverantörerna i Sundsvall som IT-projektledare och konsulter med ledande befattningar i IT-projekt.  Med egna ramavtal och uppdrag hos Försäkringskassan, SPV, CSN, Bolagsverket, Telia och Landstinget har Frontit etablerat sig på marknaden. Ambitionerna är höga. Under 2014 ska Frontit expandera med 50 % och ytterligare minst 10 nya konsulter rekryteras i Sundsvall.

Frontit är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom projektledning, förändringsledning och processeffektivisering av verksamheter. För något år sedan påbörjades etableringen i Sundsvall. På kort tid har mer än 20 st medarbetare anställts och många kunduppdrag påbörjats. Under hösten 2013 och starten av 2014 har Frontit i Sundsvall fått många nya spännande uppdrag på bland annat Försäkringskassan, Telia, Statenstjänstepensionsverk, CSN och Bolagsverket. Därför behövs ytterligare 10-tal konsulter till verksamheten i Sundsvall. Förutsättningarna för expansionen är goda.

–  Det finns en stor efterfrågan på de tjänster vi erbjuder. Jag har fått många signaler från marknaden att de vill ha mer senior projektledning och verksamhetsutveckling. Med den takt vi har just nu, tillsammans med att marknaden börjar röra på sig, kommer det inte att vara några problem att växa ytterligare, säger Jonas Grundberg, VD för Frontits i Sundsvall.

En av anledningarna att vi har lyckats så här långt är att vi följer den strategi vi har lagt och att vi har tålamod och jobbar långsiktigt för att komma in på Sundsvallsmarknaden. Vi har rekryterat mycket duktiga konsulter som attraheras av en platt organisation, snabba beslutsvägar samt ett decentraliserat beslutsfattande.

–  Frontit har den perfekta kombinationen av drivet entreprenörskap och gedigen erfarenhet av att verkligen lyckas genomföra förändringsprojekt. Det finns en framåtanda som är väldigt tilltalande. Jag ser fram emot en fortsatt spännande resa.

Idag har Frontit mer än 80 medarbetare i Stockholm, Sundsvall, Västerås och Norrköping, och Frontit har vunnit flera utmärkelser som Gasellföretag och är placerad i Sverigetoppen på GreatPlacetowork, och söker nu aktivt nya seniora konsulter i hela landet.

Frontit har en lokal mitt på torget i Sundsvall, på Storgatan 26. I början av juli ska kontoret fira 3-års jubileum.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post