Frontit har utsetts till en av de bästa arbetsplatserna i Sverige 2012

16 mars, 2012

Frontit är en av de bästa arbetsplatserna i Sverige 2012 enligt Great Place to Works undersökning Sveriges bästa arbetsplatser.
Eftersom Frontit under hösten också blev Gasellföretag 2011 har företaget visat att man lyckats balansera lönsam tillväxt under flera år med att skapa en attraktiv arbetsmiljö och företagskultur som uppskattas av medarbetarna.

Great Place to Work arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer och är verksamma i 46 länder. I tio år har de publicerat listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser.
Den 15/3 presenterades 2012 års lista vid en prisceremoni på Berns Salonger i Stockholm då Frontit var en av pristagarna i kategorin medelstora organisationer (50-249 medarbetare). Great Place to Works definition av en utmärkt arbetsplats är en där medarbetarna litar på människorna de arbetar för, är stolta över vad de gör och trivs med människorna de arbetar tillsammans med.

- Vi är självklart jätteglada att bli utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2012, eftersom förmågan att hitta, behålla och utveckla medarbetarna är extremt viktigt för ett konsultföretag som Frontit. Vi hade egentligen satt upp som mål att bli Sveriges bästa arbetsplats 2013 och se på årets deltagande som ett sätt att få en nollmätning och en hjälp för att identifiera och prioritera vårt förbättringsarbete säger Markus Ekelund, VD Frontit AB.

Frontit blev också ett av Gasellföretagen på Dagens Industris Gasellgalan 28 november 2011. Det visar på över 100% tillväxt under perioden 2007-2010 samt sunda finanser.

– Vi är mycket nöjda med att vi trots hårt arbete med tillväxt och bibehållen lönsamhet, också lyckats jobba aktivt med att behålla det mindre företagets personliga prägel. Vi tror att de är en förutsättning för nöjda medarbetare att man har nära till ledning och kollegor fortsätter Markus Ekelund.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post