Frontit tecknar ramavtal med Sundsvalls kommun

19 januari, 2017

Frontit får förtroendet att bli en av Sundsvalls kommuns utvalda samarbetspartner kring verksamhets-utvecklingstjänster genom det nya avtalet som nu är klart. Den totala omfattningen av upphandlingen beräknas till ca 24 miljoner kronor och Frontit står vinnare av konsulttjänster kring ledarskapsutveckling och förvaltningsledning.

Sundsvalls kommun är en av norra Sveriges största kommuner med ett starkt näringsliv och är en viktig aktör för tillväxten i regionen. Frontit har lång erfarenhet av att hjälpa kommuner med förändringsarbete runt om i landet och har även tidigare gjort flera leveranser till Sundsvalls kommun. Det nya ramavtalet börjar att gälla den 1 februari 2017 och gäller i 2 år med möjlighet till förlängning 1+1 år. Avsikten är att teckna ett 4-årigt avtal till ett värde av totalt cirka 24 miljoner kronor under avtalsperioden.

– Det känns oerhört kul att vi nu får fortsatt förtroende att leverera tjänster med våra erfarna konsulter till Sundsvalls kommun som är en viktig kund på marknaden. Att vi nu även får möjlighet att leverera ledarskapsutveckling och förvaltningsledning till kommunen gör att vi nu ännu bättre kan bidra i deras arbete framåt, säger Jonas Grundberg VD för Frontits verksamhet i Sundsvallsregionen.

Frontit har i och med det nytecknade ramavtalet med Sundsvalls kommun tillsammans med ramavtal med bland annat CSN, SPV, Bolagsverket, Försäkringskassan samt Landstinget Västernorrland mycket stark närvaro på marknaden i Sundsvall.
 

Till pressmeddelandet
 


Publicerad: 2017-01-19
 

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post