Frontit Sundsvall 10 år!

15 januari, 2021

Idag firar vi Frontit Sundsvall som fyller 10 år! Den 15 januari 2011 startade Jonas Grundberg upp verksamheten i Sundsvall tillsammans med Frontits grundare Pierre Bjurhager. Idag är vi drygt 20 medarbetare specialiserade inom projektledning, testledning, kravledning samt verksamhetsutveckling och letar efter fler skickliga medarbetare.
Grattis till 10 fantastiska år under din ledning Jonas! Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det är fantastiskt kul att arbeta tillsammans med så duktiga och härliga kollegor. Sedan är det ju otroligt roligt att bygga en verksamhet som hjälper kunder i deras förändringsresor och att tydligt se resultaten av de arbeten vi gör. Vi på Frontit lever våra värderingar och har en fin gemenskap samt kultur vilket är väldigt betydelsefullt.
Har du något favoritminne?
Mina bästa minnen är från när vi alla på Frontit samlats. Vi är många medarbetare fördelade på sex kontor och det är väldigt roligt att få tid umgås med varandra. Vår årliga höstkonferens är alltid väldigt trevligt planerad. Där finns tid att lära känna kollegor och dela kunskap.

–  Jonas har byggt ett fantastiskt gäng i Sundsvall som är kompetenta och ödmjuka, helt enkelt Frontianer i dess bästa bemärkelse. Vi ser fram emot en fortsatt spännande resa i Sundsvall, säger Anneli Angeling, koncern-VD på Frontit.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post