Frontit tecknar nytt ramavtal med SPV

22 april, 2016

Frontit får fortsatt förtroende att leverera tjänster till SPV, Statens tjänstepensionsverk. Tidigare avtal gällde endast tjänster inom projektledning och verksamhetsutveckling men det nya avtalet innefattar bredare konsulttjänster inom samtliga delar ur Frontits tjänsteportfölj.

Frontit har ett befintligt ramavtal med SPV, som är en av Sveriges största leverantörer av pensionstjänster, som innefattar projektledning och verksamhetsutveckling. Det nya avtalet som börjar att gälla vid årsskiftet täcker en bredare omfattning av konsulttjänster och adderar tjänster inom bland annat IT-styrning, Test och kvalitetsstyrning samt utbildning.

– Att vi får fortsatt förtroende av SPV att leverera tjänster med våra erfarna konsulter känns fantastisk kul. Att vi dessutom nu har möjlighet att bredda vår tjänsteleverans gör att vi nu ännu bättre kan bidra i SPVs förändringsarbete, säger Jonas Grundberg VD för Frontits verksamhet i Sundsvall.

Det nya avtalet gäller från den 1 januari 2017 fram till och med 31 december 2020. Det innebär att fram tills december 2020 har Frontit möjlighet att omsätta ca 10 MSEK på avtalet.

Till pressmeddelandet

Jonas Grundberg
Jonas Grundberg

 
Publicerat: 2016-04-22

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post