Frontit tecknar ramavtal med Tekniska verken i Linköping

13 oktober, 2014

Frontit tecknar ramavtal med Tekniska verken i Linköping inom området Verksamhetsutveckling. Avtalet börjar gälla 1 oktober 2014 och pågår som längst till och med 1 oktober 2017.
Frontit, som är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom projektledning, förändringsledning och processeffektivisering, tilldelas nu sitt andra ramavtal i Östergötland på mycket kort tid. För 5 veckor sedan fick Frontit tilldelning av ramavtal för Landstinget i Östergötland och nu Tekniska verken.
”Vi är mycket glada över tilldelningen och ser det som ett kvitto på att våra tjänster är efterfrågade på den lokala marknaden. Avtalet medför att vi kan leverera mycket erfarna konsulter inom området verksamhetsutveckling för Tekniska verkens behov”, säger Gunilla Zandin, VD för Frontits verksamhet i Norrköpingsregionen.
Syftet med ramavtalet är att säkerställa Tekniska verkens behov av konsulttjänster inom verksamhetsutveckling och kravställning på administrativ IT-miljö.
”Att på så kort tid vinna två ramavtalsupphandlingar stärker oss i att vår satsning på marknaden i Östergötland är rätt och detta visar att det finns behov av våra huvudsakliga tjänsteområden här. Vi ser fram emot det samarbete med Tekniska verken som detta kan innebära”, säger Anneli Angeling, VD Frontit AB
 

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post