Frontit tecknar flerårigt ramavtal med CSN

4 november, 2020

Frontit tilldelas ramavtal med CSN, Centrala studiestödsnämnden i deras upphandling av IT-konsulter. Det nya avtalet gäller från den 1 januari 2021 fram till den 31 december 2022, med möjlighet till två förlängningsperioder om vardera ett år vilket innebär att avtalstiden kan bli fyra år som längst.
Frontit har varit ramavtalsleverantör till CSN sedan 2013. Tidigare avtal har innefattat tjänster inom projektledning, verksamhetsutveckling, kravhantering, IT-styrning, test och kvalitetsstyrning.

“Vi har samarbetat med CSN under flera år och det är väldigt roligt att vi får fortsatt förtroende att leverera tjänster med våra erfarna konsulter som kan bidra i kundens förändringsarbete”, säger Jonas Grundberg VD för Frontits verksamhet i Sundsvallsregionen.

Frontit har i och med det nya ramavtalet med CSN ytterligare förstärkt sin närvaro i Sundsvallsregionen. Frontit har sedan tidigare flera andra ramavtal med kunder som t.ex. Bolagsverket, Försäkringskassan, Region Västernorrland, SPV och flera kommuner.
Läs pressmeddelandet här

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post