Frontit toppar listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser

20 mars, 2015

För fjärde året i rad har Frontit utsetts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och hamnar i år på en 5:e plats i kategorin för medelstora företag. Undersökningen genomförs av Great Place to Work och vinnarna korades igår på Berns Salonger. Årets placering på listan är den högsta för Frontit under de tre tidigare åren som de medverkat i undersökningen.

gptw_Sweden_Sveriges Ba݈staArbetsplatser_2015_rgb

Vi gör det igen, fast bättre än någonsin vilket vi är otroligt stolta över, säger Anneli Angeling VD Frontit. I undersökningen framkom det att hela 99% av Frontits medarbetare anser att allt sammantaget, är Frontit en mycket bra arbetsgivare. Det är en ökning från förra året med 10%. Det visar att de insatser vi gjort för att vara en attraktiv arbetsgivare och vårt arbete att ständigt försöka utveckla oss i detta arbete, syns och framförallt uppskattas av våra konsulter, menar Anneli Angeling.

Frontit över branschsnittet 
Benchmarkundersökningen i rapporten visar att Frontit ligger över branschsnittet 2014, IT Consulting, gällande medarbetarnas nöjdhet.

–  Frontit är konsultbolaget som visar att man kan skapa Sveriges Bästa Arbetsplats i en bransch med hård konkurrens och samtidigt som man växer så det knakar. Vi är mycket glada att kunna uppmärksamma Frontit som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser för fjärde året i rad. Vi har mottagit många fina omdömen från Frontits medarbetargrupp och vi vet att organisationen förtjänar denna utmärkelse.
Maria Grudén, VD Great Place to Work

Vad är det som gör Frontit till en av Sveriges bästa arbetsplatser?
Rapporten visar några tydliga trender i varför Frontit är en attraktiv arbetsplats:

  • Kamratskap – Stark familjeanda, att man trivs oerhört bra med kollegorna
  • Duktiga på att efterleva värderingarna
  • Satsar mycket på kompetensutveckling
  • Utmanande och intressanta arbetsuppgifter
  • Öppen atmosfär där åsikter kan uttryckas och lyssnas på

Citat från fritextsvar på frågan vad det är som gör Frontit till en utmärkt arbetsplats:

”Det är den första arbetsplatsen där jag kan säga att vi fullt ut lever efter våra värderingar, varje dag!”

”Vi har alla olika kompetenser, personligheter, erfarenheter, ålder och kön men vi har alla en mycket stark gemensam plattform som består av ödmjukhet, prestigelöshet och respekt inför oss själva, våra kollegors kompetenser och kundernas utmaningar.”

Till pressmeddelandet

Publicerad: 2015-03-20

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post