Frontit utsett till en av Europas Bästa Arbetsplatser 2015

5 juni, 2015

Kamratskap, stark företagskultur och satsning på kompetensutveckling är några av anledningarna varför medarbetarna trivs så bra på Frontit. Igår mottog Frontit pris för en 8:e plats på Great Place to Works årliga lista över Europas Bästa Arbetsplatser 2015 i kategorin små och medelstora företag. På plats på galan i Luxemburg för att ta emot priset och representera Frontit var Bo Rosander, VD Frontit Stockholm, och Hanna-Klara Eliasson, konsult på Frontit.

–  Det känns fantastiskt kul att vi rankades 8:a på listan och är ett tecken på att vi lyckas med vårt arbete med att vara en attraktiv arbetsgivare. För oss är våra medarbetare viktigast och vi har dem att tacka för denna fina utmärkelse. Vi arbetar ständigt med att utveckla oss som arbetsgivare och att vi hamnat på den europeiska listan över de bästa arbetsplatserna är ett tecken på att vi även står oss i den europeiska konkurrensen.
– Anneli Angeling, VD Frontit AB.

Till pressmeddelandet 

gptw_Europe_BestWorkplaces_2015_rgb

Vill du bli en av oss?

Hos oss blir du en del av ett team med erfarna kollegor, där någon garanterat vet svaret på din utmaning och kan stödja dig i ditt arbete. Trivs du med kollegor som har nära till skratt och ett stort socialt hjärta, då kan du vara en kandidat för oss! Läs mer här

Bild 3

Publicerad: 2015-06-05

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post