Frontits Fadi Muhsan invald i SASTs styrelse!

24 juni, 2015

SAST har funnits sedan 1995 och är ett forum för erfarenhetsutbyte inom test. Frontits Fadi Muhsan valdes in i styrelsen vid förra årsmötet och kommer att bidra med sin kompetens och erfarenhet i föreningens arbete.

Vad har du för erfarenhet inom test-området?fadi muhsan
– Jag har jobbat med test och testledning i ett antal projekt hos kunder som Nordea, Apoteket och Försvarets materielverk och har arbetat på Frontit sedan 2014. Jag är även ISTQB Foundation- och ISTQB Advanced-certifierad Test Manager.

Vad är föreningens syfte och varför finns den?
– Föreningens syfte är att främja utvecklingen av test genom exempelvis kompetensutveckling och nätverkande. Varje år bjuder vi in till kvartalsmöten vilket är en heldag med spännande testrelaterade föreläsningar. Dessa är mycket uppskattade och platserna brukar därför snabbt bli uppbokade. 

Varför är det viktigt för dig att vara aktiv i SAST?
– Det är ett mycket bra forum för att dela med sig av sina erfarenheter samt skaffa sig nya kunskaper. Dessutom får man träffa likasinnade kollegor som jobbar i alla möjliga branscher, ett ypperligt tillfälle att nätverka. Frontit växer sig allt starkare inom test och kvalitetsområdet och att vara aktiv i SAST är viktigt för att hålla sig á jour med vad som händer inom området.

Vad hoppas du kunna tillföra i ditt styrelseuppdrag?
– Vi har ett antal interna roller där man har ett ansvarsområde för planering av exempelvis kvartalsmöten där jag kommer att göra mitt bästa för att bidra. De personer som sitter i styrelsen har lång erfarenhet och är väldigt duktiga på det de gör och jag kommer främst fokusera på att lära mig så mycket som möjligt av dem.

Vad händer på SAST framöver?
– Närmast är det Q20 som står på kalendern i oktober vilket är SASTs 20-års jubileum med temat ”Moving testing forward”. Det kommer att bli riktigt bra!

Stort grattis önskar vi Fadi och lycka till med ditt arbete i styrelsen!

//Frontit

Läs mer om SAST

 
 
Publicerad: 2015-06-24

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post