Mattias Johansson är ny VD för Frontit Öresund

19 januari, 2021

Mattias Johansson har tagit över rollen som VD för Frontits verksamhet i Öresund. Mårten Mattsson som byggt upp bolaget i Öresund kommer att fortsätta arbeta på Frontit i rollen som konsult och kundansvarig.
Mattias har lång erfarenhet från IT och konsultbranschen med expertis inom ledning och affärsutveckling. Han har tidigare haft flera ledande roller på Cybercom och nu senast som sälj- och marknadsansvarig på Frontit i Öresund.

– Det känns otroligt kul att få leda den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet i Öresund. Vi är ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta konsulter som ska fortsätta att utvecklas och hjälpa våra kunder i regionen att lyckas med sitt förändringsarbete och sina projekt, säger Mattias Johansson.

Frontit Öresund etablerades 2014 och är idag drygt 20 medarbetare med konsulter specialiserade inom projektledning, testledning och verksamhetsutveckling. Våra kunder finns i Öresundsregionen och återfinns inom handel, industri, logistik och energi, samt inom offentlig sektor.
– Det är fantastiskt roligt att ha Mattias ombord i sin nya roll. Med hans bakgrund och goda kännedom om verksamheten kommer han stärka vår utveckling och fortsätta att positionera oss som förändringpartner i Öresundsregionen. Detta visar att vi kan fortsätta att växla roller på ett prestigelöst sätt, säger Anneli Angeling, koncern-VD på Frontit.
Till pressmeddelandet

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post