Nu förstärker vi vårt affärsområde verksamhetsutveckling  

11 augusti, 2016

Nu hälsar vi Margareta Brauns varmt välkommen till Frontit! Margareta förstärker vårt affärsområde verksamhetsutveckling och kommer att arbeta med försäljning samt driva utvecklingen och marknadspositionen av våra erbjudanden, speciellt med fokus på verksamhetsutveckling. Hon kommer närmast från CAG Mälardalen där hon arbetat med försäljning av tjänster inom IT och verksamhetsutveckling. Margareta började hos oss i början av augusti.

Vi märker en stor efterfrågan på våra tjänster inom verksamhetsutveckling och med Margareta på plats fortsätter vi arbetet med att vidareutveckla affärsområdet och positionera oss som en förändringspartner till våra kunder. Margareta har med sig en gedigen kompetens inom digitalisering och e-tjänster vilket blir en stor tillgång för oss på Frontit, säger Anneli Angeling VD Frontit AB.

Margareta Brauns_LQ rak
Margareta Brauns

Hur kom det sig att du valt att börja hos Frontit? 

Jag vet att det arbetar otroligt många, duktiga och kompetenta människor på Frontit. Det finns ett genuint ledarskap som är modernt och bra och ett tjänsteerbjudande som grundar sig på en långsiktighet som jag av erfarenhet vet att många kunder är i stort behov av.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta på Frontit?

Med Frontits samlade kompetens och erfarenhet, hjälpa gamla och nya kunder inom bland annat verksamhetsutveckling, innovation och digitalt transformation. Med erfarenhet från både olika linjeroller samt olika IS/IT-roller så vet jag att de finns behov av ”en brygga” mellan verksamhet och IS/IT för att kunna utvecklas till en digitalt mogen organisation. Frontit har både kunskap och erfarenhet, metoder och verktyg, för att hjälpa kunderna med det.

Vad kommer du att tillföra hos Frontit?

Jag kommer att tillföra digital kompetens och de kontakter som jag har med mig efter många år i branschen. Jag har stor vana av att diskutera frågor kring verksamhet och teknik ur olika perspektiv och har erfarenhet av att föra dialogen på ett enkelt sätt. Som den ”relationsmänniska” jag är hoppas jag förstås också kunna bidra till att bygga Frontits nätverk ytterligare och hitta nya spännande affärer.


Publicerad: 2016-08-11

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post