Nu kan du boka plats till höstens webbinarier

28 juni, 2022

Vi gillar att dela vår kunskap och startar höstens säsong av webbinarier den 25/8. Vi sänder dem kostnadsfritt i Zoom och på LinkedIn.

 

25/8 Förändringsledning i agila transformationer
Det är dags att företag och organisationer överger toppstyrning och detaljplanering till förmån för ett agilt arbetssätt. Ökad flexibilitet och kundanpassning är nödvändig för att kunna parera de snabba förändringarna på marknaden. Många företag vill bli mer agila för att öka förmågan att hantera de snabba förändringarna, och då ligger det nära till hands att inleda en agil transformation. För att lyckas med den stora förändring som en agil transformation innebär är vi hjälpta av att arbeta smart med förändringsledning, och förstås även av att genomföra förändringen ett agilt sätt. Detta berättar våra erfarna konsulter om, vi avslutar med 15 minuters frågestund.

Talare: Eva Meunier och Anders Fresk

 

13/9 Bli en förändringssmart chef

Idag är det vanligt att vi har stora omfattande förändringar som pågår samtidigt som vi ska driva förändrings- och förbättringsarbeten i våra egna team, på våra avdelningar eller enheter. Det blir allt viktigare att ha motiverade medarbetare som är snabba att ställa om och samtidigt mår bra på arbetet. Så vad kan du som chef göra för att leda dina medarbetare genom förändring på bästa sätt? Hur kan du träna upp din förmåga att leda i en vardag där förändringar är ständigt pågående? Detta berättar våra erfarna konsulter om, vi avslutar med 15 minuters frågestund.

Talare: Alexandra Molin och Josefine Berglund

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post