Nytecknat avtal med Myndighetsnätverket

21 juni, 2017

Vi har tecknat ett nytt avtal med Myndighetsnätverket gällande utbildning i processledning. Avtalet gäller från och med 1 september 2017 till och med 31 augusti 2018. Efter sommaren är den första leveransen där Anders Ljunggren och Fredrik Cillerwall är leveransansvariga från Frontit.
Myndigheter som ingår i nätverket är bland annat Bolagsverket, Försäkringskassan, Mittuniversitetet, SPV (Statens tjänstepensionsverk), Tullverket, Kriminalvården, CSN (Centrala Studiestödsnämnden), MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) med flera.

– Att nu Frontit får utökat förtroende med detta avtal är såklart jätteroligt och är ett tecken på att de är nöjda med de leveranser vi gjort hos dem hittills. Vi ser fram emot att utveckla vår relation ytterligare, säger Jonas Grundberg VD för Frontits verksamhet i Sundsvall.

Detta avtal stärker Frontits fortsatta positionering på marknaden som har befintliga ramavtal med många andra stora aktörer på marknaden.
Om Myndighetsnätverket
I Myndighetsnätverket ingår sexton olika myndigheter med sexton olika uppdrag som innovativt samverkar för utveckling i regionen. Myndigheter som ingår utöver ovan nämnda är Länsstyrelsen Västernorrland, Rättshjälpsmyndigheten, Specialpedagogiska skolmyndigheten, Förvaltningsrätten i Härnösand, Sundsvalls Tingsrätt, Kammarrätten i Sundsvall, Folke Bernadotte Akademin, Hovrätten för nedre Norrland. Läs mer om nätverket: http://myndighetsnatverket.se/
Till pressmeddelandet

Jonas Grundberg

 
 


Publicerad: 2017-06-21

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post