Nytt ramavtal med Örebro kommun

18 februari, 2019

Frontit har fått fortsatt förtroende av Örebro kommun i nytt ramavtal för konsulttjänster inom projektledning. Ramavtalet gäller under fyra år med start 1 mars 2019.
Örebro kommun är en snabbt växande kommun och har etablerat ett projektkontor med ansvar för att samordna och utveckla kommunens projekt- och portföljstyrning. Projektkontoret har upphandlat ett nytt ramavtal för att förse kommunen med projektledare till ett antal utvecklingsportföljer inom olika verksamhetsområden, däribland digitalisering, sociala investeringar, integration, kompetensförsörjning och utveckling av den växande staden.

Örebro kommun har under flera år varit en viktig och prioriterad kund för Frontit, att vi får fortsatt förtroende är såklart jätteroligt. Det är också ett tecken på att vårt erbjudande är attraktivt och vi fortsätter att rekrytera duktiga projektledare och verksamhetsutvecklare till vårt kontor i Örebro för uppdrag på såväl kommunen som hos våra övriga kunder i regionen, säger Stefan Paulsson, VD för Frontits verksamhet i Mälardalen.

För mer information kontakta:
 
Stefan Paulsson, VD Frontit Mälardalen
Tel: 070-532 39 62
E-post: stefan.paulsson@frontit.se
 
Foto: Örebro kommun, Fredrik Kellén
 

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post