Projektkontorsnätverksträff i Stockholm med fokus på “Business case”

18 februari, 2016

Den 17 februari träffades Projektkontorsnätverket hemma hos Frontit i Stockholm. Det var den 8:e gången som träffen ägde rum med deltagare från Bankgirot, Systembolaget, Danderyds sjukhus, FORA och Grant Thornton. Totalt har nätverket nu 12 deltagare fördelat på 10 olika företag och verksamheter.

Temat på nätverksträffen var denna gång ”Business case” där vi diskuterade vad ett sådant egentligen omfattar och hur det förändras över tid. Många bra synpunkter och ett inspirerande ämne! Vi kunde återigen konstatera att, trots de vitt skilda verksamheter våra projektkontor stöttar så är utmaningarna och likheterna slående.

Nätverksträffarna har mer och mer utvecklats till erfarenhetsutbyte och dialog kring aktuella ämnen mer än att Frontit presenterar sin syn. Deltagarna står för samma utmaningar i sina respektive organisationer och vi vill ge dem en neutral arena för att få stöd och inspiration från andra i samma situation,
säger Anita Åström som är ansvarig för Frontits nätverk i Stockholm.

Nästa träff kommer förhoppningsvis att äga rum i Norrköping tillsammans med projektkontorsnätverket där. Tack för en givande förmiddag!

PMO1
 
Publicerad: 2016-02-18

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post