Stefan Paulsson är ny VD i Stockholm

1 oktober, 2020

Från den första oktober tar Stefan Paulsson över som VD för Frontits verksamhet i Stockholm. Frontit Stockholm består av ca 65 erfarna konsulter som arbetar i ledande roller i våra kunders projekt och förändringsarbeten.
Stefan har en bakgrund som managementkonsult och har arbetat på bolaget sedan 2011 då han startade upp Frontits verksamhet i Västerås som han sedan drev i rollen som VD fram till våren 2019. Bolaget hade då vuxit till ca 40 anställda i Västerås och ett nytt kontor i Örebro, med stora kunder inom såväl privat som offentlig verksamhet i regionen.
”Det känns fantastiskt att få chansen att leda vår verksamhet i Stockholm. Det är ett härligt gäng kompetenta och erfarna konsulter som har kul ihop och som leder fungerande förändring hos våra kunder varje dag. Nu kraftsamlar vi ytterligare i en speciell tid med såväl utmaningar som nya möjligheter!” säger Stefan Paulsson.
Stefan är en uppskattad ledare och väl förankrad i både vår affär och värdegrund. Han har under det senaste året varit tjänstledig för att långsegla med sin familj. Frontit Stockholms tidigare VD Bo Rosander fortsätter arbeta på Frontit i rollen som konsult.
Anneli Angeling, koncern-VD på Frontit, ser fram emot att få Stefan ombord i rollen som ansvarig för verksamheten i Stockholm.
”Det är fantastiskt kul att välkomna Stefan tillbaka i en ny spännande roll efter tjänstledigheten. Med hans bakgrund och erfarenhet känns det tryggt att han nu tar över i vår resa framåt och fortsätter stärka vår utveckling och positionera oss som förändringpartner. Det känns också otroligt bra att vi lever våra värderingar som bland annat är prestigelöshet och att vi kan växla roller på ett prestigelöst sätt”, säger Anneli Angeling.
Välkommen tillbaka Stefan!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post