Vi är en av Europas Bästa Arbetsplatser 2017

9 juni, 2017

En stark företagskultur och familjeanda samt att man trivs med sina kollegor är några av anledningarna varför medarbetarna väljer att arbeta på Frontit. Igår publicerade Great Place to Work sin årliga lista över Europas Bästa Arbetsplatser i Paris där Frontit hamnade på en 30:e plats i kategorin små och mellanstora arbetsplatser.  Frontit rankades på årets lista tillsammans med 124 andra organisationer runt om i Europa men har även tidigare placerat sig på listan 2013 och 2015.

Mer än 2300 organisationer deltog i nationella undersökningar i 19 europeiska länder där Great Place to Work finns representerade. Utifrån dessa listor bestäms vilka som placerar sig bland Europas Bästa Arbetsplatser. Att odla en känsla av samhörighet är en av de viktigaste komponenterna för att motivera sina medarbetare enligt en studie som Great Place to Work publicerat i samband med sin årliga lista. Hela 18 svenska företag och organisationer fick i år utmärkelsen.

”Det är fantastiskt kul att vi hamnade på listan över Europas Bästa Arbetsplatser och är ett tecken på att vi lyckas med vårt arbete med att vara en attraktiv arbetsgivare. För oss är våra medarbetare viktigast och vi har dem att tacka för denna finna utmärkelse. Att det är 18 svenska företag och organisationer på listan är verkligen ett tecken på att vi i Sverige ligger i framkant bland arbetsplatserna runt om Europa”, säger Anneli Angeling, VD Frontit AB.

Läs pressmeddelandet

Anneli Angeling

 
Karin Bäckström och Fredrik Palmén var på plats i Paris och mottog priset på Great Place to Works årliga gala


Vill du bli en del av vårt team?

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss här 


Publicerad: 2017-06-09

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post