Vi är stolt partner till eFörvaltningsdagarna 19-20 oktober

21 september, 2022

Välkommen förbi Frontits monter 18 på eFörvaltningsdagarna. Vi ser fram emot att diskutera förändringsledning och portföljstyrning, två områden som ligger oss varmt om hjärtat och som är helt avgörande för att lyckas med digitalisering och andra stora förändringsinitiativ.

 

I vår monter finns även möjlighet att ta del av Portföljspelet, ett kraftfullt, enkelt och underhållande spel som visar hur strategier för projektportföljen påverkar verksamhetsnyttan.

 

Frontit driver förändring hos många kommuner, regioner och myndigheter. Två av dem är representerade på eFörvaltningsdagarna och därför vill vi passa på att tipsa om dessa seminarier:

 

Att leda i förändring

På onsdag 13:20 finns möjlighet att lyssna till hur Kumla kommun utvecklade sin egen förmåga att leda i förändring genom att utbilda sina chefer och bygga ett hållbart stöd med en handfast verktygslåda. Ann-Charlotta Brandett från Kumla kommun och Josefine Berglund från Frontit delar med sig av vad kommunen har gjort och vilka resultat de har uppnått. Här kan du redan nu ta del av några av våra webbinarier och artiklar om ledarskap och förändringsledning.

 

Portföljstyrning – så genomför kommundirektören sin digitala strategi

På onsdag 14.40 berättar Örebro kommun hur de valt att placera portföljstyrning och projektkontor direkt under Kommundirektören, som verktyg för att förverkliga kommunens strategi. Kommundirektören Peter Larsson och verksamhetsansvarig Aina Rundgren berättar om hur förändringsresan har gjorts, hur de arbetar idag samt hur planerna framåt ser ut.

  

Vi ser fram emot att ses!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post