Vi öppnar verksamhet i Eskilstuna

2 februari, 2022

Nu expanderar vi verksamheten i Mälardalen och sätter ner flaggan centralt i Eskilstuna. Flera uppdrag och konsulter är redan på plats och nu fortsätter resan med rekrytering av erfarna projektledare, förändringsledare och verksamhetsutvecklare.

 

Att starta verksamhet i Eskilstuna gör att vi både kommer närmare befintliga och nya kunder samt samarbetspartners i regionen. Vi vet också att lokala kontor och närhet till jobbet stärker oss som arbetsgivare, säger Toni Sigmundsson som ansvarar för Frontits etablering i Eskilstuna.

– Frontit driver förändring och komplexa projekt i både privata och offentliga verksamheter i och runt Eskilstuna. Uppdrag finns bland annat hos ett flertal lokala större industriella företag och hos både statliga och kommunala organisationer inom energi- och miljöbranschen. Dessutom har Frontit ett nytt ramavtal inom organisations – och verksamhetsutveckling med kommunen och kommunägda bolag.

 

Den spännande utvecklingen i och runt Eskilstuna, i kombination med att det finns en öppning för en aktör som Frontit, är anledningen till att beslutet om ett nytt kontor togs.

 

– Eskilstuna är helt rätt för oss. Det finns både ett starkt befintligt näringsliv, flera offentliga verksamheter och satsningar som lockar till sig nya företagsetableringar. Vi ser att det kommer att finnas ett stort behov av vår kompetens framöver och fokus just nu är att hitta ännu fler erfarna medarbetare som vill växa med oss och våra kunder i och runt Eskilstuna, avslutar Anneli Angeling koncern-VD på Frontit.

 

Kontorsadress:

Tingsgården Kontor & Konferens, Rådhusgatan 2, Eskilstuna 

 

Läs pressmeddelandet här

Kontakta Toni för mer information

Toni

Sigmundsson

Etableringsansvarig Eskilstuna
Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post