Webbinarium: Business Agility – bli snabbrörlig med SAFe® 

6 oktober, 2020

Här kan du ta del av presentationsmaterialet från vårt webbinarium Business Agility-bli snabbrörlig med SAFe®. Det senaste halvåret har på alla tänkbara sätt visat att organisationers förmåga till anpassning är avgörande för överlevnad vid förändrade förutsättningar.


 
Användningen av olika agila arbetssätt har accelererat för att göra verksamheter snabba, anpassningsbara och leverera högre kund- och användarnytta ofta. För att hela verksamheten ska bli snabbrörlig behöver de agila arbetssätten gälla hela organisationen och inte bara IT-utvecklingsarbetet.
Scaled Agile Framework, SAFe®, har de senaste åren blivit det ledande agila ramverket. Genom version SAFe 5.0 har ramverket lyft från att vara ett IT-utvecklingsramverk, till ett ramverk för hela organisationer som vill bli snabbrörliga. I webbinariet kommer vi därför använda SAFe som modell för att belysa viktiga förmågor för att hela organisationen ska bli agil. Vi kommer inte fokusera på IT-utvecklingsprocesser och metoder.
Vi ser webbinariet som mycket intressant även för organisationer som inte använder eller avser använda SAFe som ramverk. Ramverket kan ändå fungera som ett bra stöd och referensmodell för att diskutera vilka förmågor ni som organisation bör utveckla.
Målgrupp: Webbinariet riktar sig till verksamhetsledare och IT-ledare samt dig som arbetar med dessa frågor och vill få ökad kunskap samt inspiration.
Talare: Anders Fresk arbetar som konsult på Frontit med utveckling och förändring med tyngdpunkt på det agila området. Anders har omfattande erfarenhet av att leda grupper och team med hjälp av agila arbetssätt samt utbilda, coacha och driva förändring i samband med införande av agila arbetssätt. Anders är Certified SAFe Program Consultant (SPC).
Vi sänder våra kostnadsfria webbinarier i  Zoom, det fungerar både om du laddar ner applikationen eller om du öppnar via browser. Får du problem med ljudet kan du prova att logga in via din smartphone istället.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post