Frukostseminarium i Gävle 11/10

19 september, 2023

Välkommen på Frontits frukostseminarium – Samarbete som framgångsfaktor den 11 oktober 2023 i Gävle.

Med dagens allt mer komplexa uppgifter att lösa är det viktigare än någonsin att kunna samarbeta riktigt bra – men hur gör man då för att få till det goda samarbetet? I detta seminarium kommer du få både inspiration, perspektiv och verktyg för hur du kan skapa bättre samarbete i din organisation och vardag.  Vi pratar om samarbete med utgångspunkt i resultat, arbetsglädje, självledarskap och medarbetarskap. Så varmt välkomna att inspireras kring en av de viktigaste pusselbiten för att lyckas med det mesta här i livet – det goda samarbetet!

Föreläsare är Åsa Andersson och Malin Remes-Berglund, båda två konsulter på Frontit. Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost innan föreläsningen.

 

Tider

7.30 – 8.00 Frukost och mingel

8.00 – 9.00 Föreläsning – Samarbete som framgångsfaktor


Föreläsare

Åsa Andersson är konsult på Frontit inom området strategisk styrning och ledarskapsutveckling. Åsa har under sina många år som chef och ledare haft som drivkraft att skapa genomförandekraft i såväl människor som verksamheter. Åsa skapar resultat genom att skapa samhörighet i team och lockar fram det bästa i de flesta. 

Malin Remes-Berglund är konsult på Frontit med lång erfarenhet inom bland annat förändringsledning, ledarskap och organisations- och verksamhetsutveckling. Malin har skapat goda resultat i flera organisationer genom sin styrka att hjälpa andra att se helheten, att få individer att samarbeta och att tillsammans arbeta mot gemensamma mål.

 

Boka din plats nedan, varmt välkommen!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post