Ledarskapsevent i Västerås 10/11

11 oktober, 2022

Den 10 november bjuder Frontit in dig till ett ledarskapsevent på Västerås Stadshotell. Här kommer du som chef och ledare att få ta del av värdefull kunskap, ha möjlighet att samverka med andra från Västerås näringsliv och knyta nya kontakter.  
  
Under eftermiddagen kommer tre inspirerande föreläsare att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter inom området ledarskap. Därefter följer en trivsam afterwork där vi fortsätter att nätverka och diskutera våra gemensamma intressen och utmaningar.  Mer detaljer kring föreläsningarna hittar ni i texten nedan. 


När: Torsdagen 10/11, kl.14.00-17.00, följt av afterwork fram till 20.00. (Incheckning sker från kl 13.00)
Var: Elite Stadshotellet Västerås , Stora Torget 7

Presentation av föreläsningarna:

 

Glöd eller levebröd – konsten att hitta meningen med jobbet, Linus Jonkman

Det krävs två element för att skapa engagemang. Det ena är du, det andra kulturen du verkar i. Linus föreläsning handlar om att finna sitt syfte och sin glöd. Han berättar om varför verksamheter som är präglade av medmänsklighet och en stark kultur är mer framgångsrika och hur en organisation kan frigöra den enorma kraft som inte “sitter i väggarna” utan i människors huvuden.

Linus Jonkman är författare, föreläsare och verksamhetsutvecklare som har studerat psykologi och har ett genuint intresse för filosofi. Till dags dato har han producerat tio böcker, bl.a. Introvert, den tysta revolutionen (2013). Han är också personen bakom den humoristiska platsannonsen Desillusionerad redovisningsansvarig som blivit läst av en halv miljon svenskar.


Ledarskap med framtidsfokus ­­– digitalisering, Anna Uhlin och Eva Lindell

Digitalisering kommer i många olika former och innebär både nya möjligheter och utmaningar för ledarskapet. Anna och Eva delar i sin föreläsning med sig av forskning kring framtidens ledarskap där digitalisering har en självklar plats och där områden som relationer, gemenskap och meningsfulla arbetssätt är avgörande för framgång.  

Anna Uhlin, doktorand vid Mälardalens universitet, disputerar under hösten med en avhandling om digitala möten och teknikens aktiva roll för hur människor kommer samman i digitalt medierade möten. Hon forskar inom fältet organisation/management och intresserar sig i sin forskning främst för möten, mötets roll i organisationer och för frågor rörande organisering i och med teknik. 

Eva Lindell, PhD vid Mälardalens universitet, disputerade 2016 inom forskningsområdet Industriell ekonomi och organisation. Sedan dess har hon arbetat med forskning om digitaliseringens konsekvenser för människor i arbetslivet, med ett särskilt intresse för hur vi använder språket för att beskriva förändringar i organisationer och på arbetsmarknaden
 

Ledarskapets komplexitet, Nicklas Eriksson 

Det är utmanande att leda individer och grupper! Men genom att förstå ledarskapets komplexitet så blir det faktiskt lite enklare. I sin föreläsning bjuder Nicklas på kunskap och inspiration som gör att vi som ledare kan utveckla vår förmåga att handskas med ledarskapets komplexitet. 

Nicklas Eriksson arbetar som beteendevetare, mental coach och verksamhetsutvecklare på Frontit. Han har bred kompetens inom området individ- grupp- och ledarskapsutveckling från flera olika branscher. Nicklas har lång erfarenhet av att driva och leda så väl individer, grupper och organisationer med olika karaktär och komplexitet till förändring.

 

Säkra din plats och anmäl dig redan nu!  Senast före fre 27/10
Kostnad: 695 kr exkl moms. Priset inkluderar är tre föreläsningar, kaffe och frukt, plockmat och ett glas bubbel under AW:n. 

Kontakta Malin för mer information

Malin

Andersson

Konsult
Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post