Seminarium 24/1 i Eskilstuna, Hållbart företagande – från tanke till handling!

9 januari, 2024

Varmt välkommen till Frontits frukostseminarium på temat hållbarhet!

Under den här morgonen tar vi avstamp i en av vår tids viktigaste frågor: Hållbarhetsomställningen. Vi vet redan att vi behöver ställa om, och varför, så vid det här tillfället kommer vi fokusera på hur.

Hur kan vi arbeta strategiskt med insamling och användande av data? Hur säkerställer vi ett långvarigt resultat av insatserna? Och kanske intressantast av allt: hur kan hållbarhetsarbetet leda till fler affärer?

 

Lina Groth, projekt- och förändringsledare på Frontit, modererar frukostseminariet. Hon bjuder på en omvärldsspaning med exempel på hur CSRD och de nya hållbarhetskraven kommer att påverka dig, verksamheten och affärsmöjligheterna framåt.

 

Magnus Johansson, affärsutvecklare på SSAB, berättar om hur deras hållbarhetsarbete påverkar inköp från underleverantörer och vilka krav kunder i sin tur ställer på dem. 

 

Du möter även Frida Liljenroth, projekt- och förändringsledare på Frontit, som berättar om ett konkret case där hon hjälpt en kund med deras hållbarhetsstrategi – och hur det skapar ett ökat affärsvärde för dem som leverantör till många stora internationella kunder.

 

Frukosten avrundas av Jens Carlberg, näringslivschef på Eskilstuna kommun, som berättar om de insatser som kommunen gör för att hjälpa det lokala näringslivet i hållbarhetsomställningen. 

Seminariet är kostnadsfritt och genomförs av Frontit i samarbete med Energy Evolution Center, Eskilstuna kommun och Eskilstuna Fabriksförening.

Vi bjuder på frukost!

Datum: 24 januari

Tid: 07:45 – 08:45 (Frukosten står framdukad från 07:30)

Plats: Energy Evolution Center, Kungsgatan 61 i Eskilstuna

Varmt välkommmen!

Frontit är ett medlemsföretag i Eskilstuna Fabriksförening.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post