Seminarium: AI för projektledare 30/5 i Västerås

18 april, 2024

AI kan kännas stort, omvälvande och det kan vara svårt att ta in och ta till sig. Var börjar man? Vad innebär det för mig i min yrkesroll? Vi kommer här att fokusera och bli konkreta kring hur AI kan vässa dig som projektledare. 

 

Under detta seminarium kommer vi att guida er hur AI kan effektivisera rollen som projektledare, vi kommer bjussa på spännande insikter, konkreta exempel och en del klurigheter som AI innebär. Vi kommer även att prata om vikten av att ha en tydlig kurs, alltså att ha en AI-vision och strategi. Att förstå och realisera AI:s potential för att skapa värde på riktigt samt att navigera i det okända landskapet av AI på ett säkert sätt.

 

Föreläsare
Daniel Karlsson är projektledare, föreläsare och AI-rådgivare. Han är också medförfattare till PMI’s rykande färska rapport med fokus på hur AI används i projektledning; Navigating AI in Project Management.
Carin Östling är en senior strategi- och verksamhetsutvecklingskonsult med ett starkt intresse för AI:s potential att omvandla och förbättra verksamheter.

 

Tider
Frukost: 07.30-08.00
Seminarium: 8.00-09.00
Mingel: 09.00-09.30

 

Plats: Elite Stadshotellet Västerås

 

Varmt välkommen!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post