Seminarium: En guide genom AI-landskapet för strategisk framgång 8/5 i Uppsala

14 mars, 2024

Våra konsulter Carin och Eric kommer att guida dig genom varför en välutvecklad AI-strategi är avgörande för varje verksamhet som vill vara relevant och framåtblickande i hanteringen av AI. Du kommer att få ta del av Frontits egna insikter i arbetet med AI-strategi och utmana med frågor såsom hur AI kan påverka jämlikhet, etik, säkerhet och affärsutveckling. Seminariet syftar till att ge insikter och verktyg för en framgångsrik integration av AI i hela din verksamhetsstrategi.

 

Dessutom kommer det att finnas tillfälle för deltagarna att interagera direkt med Carin och Eric som kommer finnas tillgängliga efter seminariet för frågor och diskussioner. Välkommen till en inspirerande morgon fylld med kunskap och nätverkande, där du kan ta din verksamhet till nästa nivå med AI!

 

Talare

Carin Östling är en senior strategi- och verksamhetsutvecklingskonsult med ett starkt intresse för AI:s potential att omvandla och förbättra verksamheter.
Eric Eriksson är en innovations- och projektledningskonsult med ett brinnande intresse för hur vi kan nyttja AI för att förbättra vår förmåga att verka i osäkerhet.

 

Tider
7.30 – 8.00 Frukost och mingel
8.00 – 9.00 Föreläsning – AI-strategi
9.00 – 9.30 Kaffe och mingel

 

Varmt välkommen!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post