Seminarium i Uppsala 29/11

26 oktober, 2023

Frontit Uppsala bjuder in till ett frukostevent på temat nyttorealisering med frukost, mingel, inspiration och kunskapsdelning. 

I tider av hög förändringstakt och många stora digitaliseringsinitiativ är det läge att ta tempen hur det går – hur väl lyckas vi med våra investeringar? Hämtar vi hem den nytta som utlovades när vi påbörjade satsningen? Eller hoppas vi på det bästa och går vidare till nästa satsning? Att jobba aktivt med nyttofokus ökar möjligheten att lyckas i förändringsarbetet.

Under detta frukostevent delar Frontits Berit (Bibbi) Joa och Lise-Lotte Vestling kompetens och erfarenheter om nyttorealisering. Du kommer att få en introduktion i ämnet nyttorealisering och djupare inblick i utmaningar och framgångsfaktorer. Du kommer också att få exempel från verkligheten samt inspiration och praktiska tips hur en verksamhet kan påbörja arbetet med ökad nyttofokus och därmed öka möjligheten att lyckas med hållbart förändringsarbete.

Talare:
Berit (Bibbi) Joa har en lång erfarenhet inom projekt- och portföljstyrning och brinner extra för nyttorealisering. Hon jobbar med PMO-utveckling, etablerar portföljstyrning, coachar ledningsgrupper att ta nästa steg i att säkra nyttorealisering och att skapa framgångsrik förändring. Lise-Lotte Vestling har lång erfarenhet inom verksamhetsutveckling, som ledare av PMO och inom förändringsledning, från flera branscher och globala organisationer.

Plats: United Spaces, Vaksalagatan 2, Uppsala

 

Tid: 29/11, frukost serveras klockan 07.30 följt av seminarium med frågestund klockan 8.00-09.00

 

Varmt välkommen!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post