Seminarium i Västerås 21/2 – Nycklar till effektiv digitalisering

9 januari, 2024

Hur kan din verksamhet få rätt effekt av digitaliseringen och öka takten i er verksamhetsutveckling med stöd av digital teknik? Frontits konsulter belyser utmaningarna med digitalisering och ger konkreta tips för att göra utvecklingen till en naturlig del av er verksamhet.

 

Digitalisering är avgörande för att möta kunders, medborgares och medarbetares behov av en framtidssäkrad verksamhet. Vi möter många organisationer som fastnar i genomförandet av sina strategier och handlingsplaner, som inte når hela vägen fram till genomförd förändring och uppnådd verksamhetsnytta.

 

Frontit bjuder in till frukostseminarium den 21/2 för att ge tips och inspiration till hur din verksamhet kan få ut rätt effekt av digitaliseringen.

 

Målgrupp: Seminariumet inariet riktar sig till dig som ansvarar för eller medverkar i digitalisering i er organisation.

Talare: Hanna Lövinder är konsult på Frontit och har lång erfarenhet som ledare i både projekt, förändringsarbete och förvaltning. Hanna har ofta ansvarat för och drivit arbetet med att utveckla och förankra verksamhetsprocesser och arbetssätt. Åsa Andersson är konsult på Frontit med erfarenhet av att leda digitalisering från rollen som verksamhetschef såväl som it-chef och har många års erfarenhet av att stärka och utveckla verksamheters innovationskraft, digitaliseringsförmåga och tillväxt.

 

Tid: Den 21/2, frukost serveras klockan 7.30 följt av seminarium med frågestund klockan 8.00-09.00. 

 

Plats: Elite Stadshotellet Västerås

 

Varmt välkommen! 

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post