Seminarium: Ledarskap i agila miljöer den 10/4 i Sundsvall

21 februari, 2024

Välkommen på Frontits frukostseminarium – Ledarskap i agila miljöer den 10/4 i Sundsvall.

 

Idag står vi inför utmaningen att anpassa oss till en värld som ständigt förändras. Denna morgon delar våra erfarna konsulter Jenny Engberg och Lars Wikström sina erfarenheter i att gå från att leda traditionella projekt till att leda i agila miljöer. Vilka superkrafter behövs egentligen för att leda i agila miljöer? Vi tittar på ledarrollen och identifierar vad vi ska börja göra för att vara smidiga, effektiva och hållbara som ledare.

 

Var med oss denna morgon då vi utforskar vägen till en agil framtid och ta reda på hur du kan använda projektledningsförmågor och göra dessa till superkrafter.


Föreläsare: 

Jenny Engberg är en av Frontits PROSCI-certifierade förändringsledare, tillika SAFe® Practice Consultant (SPC). Hon har stor erfarenhet av att arbeta med teamutveckling och att leda i förändring med en bakgrund som IT-arkitekt. Jenny arbetar gärna med att implementera nya lösningar och förändrade arbetssätt. Jenny har arbetat brett och har en bakgrund som chef, produktägare, scrum master och projektledare.

 

Lars Wikström har en lång erfarenhet inom projektledning och har under de senaste 10 åren fokuserat på agilt arbetssätt. Han har Scrum och flera SAFe® certifieringar, där största fokuset kring Scrum har legat inom myndighetsvärlden. Lars har lätt för att etablera relationer med människor på alla nivåer inom olika organisationer och har arbetat med människor och kulturer över hela världen. Lars har en bakgrund som Release Train Engineer(RTE), Scrum Master, Projektledare och Agile Coach.

 

Tider:
Onsdagen den 10/4

7.30 – 8.00 Frukost och mingel

8.00 – 9.00 Föreläsning – Ledarskap i agila miljöer

 

Varmt välkommen!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post