Seminarium: Samarbete som framgångsfaktor den 20/3 i Uppsala

21 februari, 2024

Välkommen på Frontits frukostseminarium – Samarbete som framgångsfaktor den 20 mars i Uppsala!

Med dagens allt mer komplexa uppgifter att lösa är det viktigare än någonsin att kunna samarbeta riktigt bra – men hur gör man då för att få till det goda samarbetet? I detta seminarium kommer du att få både inspiration, perspektiv och verktyg för hur du kan skapa bättre samarbete i din organisation och vardag. Vi pratar om samarbete med utgångspunkt i resultat, arbetsglädje, självledarskap och medarbetarskap. Varmt välkomna att inspireras kring en av de viktigaste pusselbitarna för att lyckas med det mesta här i livet – det goda samarbetet!

Föreläsare är Åsa Andersson och Malin Remes-Berglund, båda konsulter hos oss på Frontit. Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost innan föreläsningen. Efter föreläsningen kommer det att finnas möjlighet att ta en kopp kaffe och mingla vidare en stund.


Föreläsare
Åsa Andersson är konsult på Frontit inom området strategisk styrning och ledarskapsutveckling. Åsa har under sina många år som chef och ledare haft som drivkraft att skapa genomförandekraft i såväl människor som verksamheter. Hon skapar resultat genom att skapa samhörighet i team och lockar fram det bästa i de flesta.

Malin Remes-Berglund är konsult på Frontit med lång erfarenhet inom bland annat förändringsledning, ledarskap och organisations- och verksamhetsutveckling. Malin har skapat goda resultat i flera organisationer genom sin styrka att hjälpa andra att se helheten, att få individer att samarbeta och att tillsammans arbeta mot gemensamma mål.

 

Tider
7.30 – 8.00 Frukost och mingel
8.00 – 9.00 Föreläsning – Samarbete som framgångsfaktor

 

Varmt välkommen!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post