Seminarium: Strategiskt vs operativt ledarskap 23/5 i Eskilstuna

18 april, 2024

Välkommen på frukostseminarium om strategiskt vs operativt ledarskap. Hur skapar jag balans och prioriterar för att få tiden att räcka till?

Ledarens vardag kantas idag av utmaningen att räcka till, att uppslukas i virvelvinden med dagliga operativa frågor som behöver hanteras skyndsamt och samtidig ha kraft för att skapa framdrift i det strategiska arbetet mot önskade visioner och mål. Går det att prioritera bland de operativa brandkårsutryckningarna med visioner, mål och långsiktiga strategier samtidigt? Olle och Malin utgår från egna erfarenheter och personifierar olikheterna mellan ledare och tittar på olika ledarperspektiv och dess utmaningar.

Om talarna: 
Malin Björnholdt är en erfaren ledare från olika roller och olika nivåer, både inom offentlig sektor och näringslivet. Hon drivs av att få med sig människor i förändringar, från förvirring till inspiration, men hamnar ibland själv i riskmönstret att fastna i operativa dagliga frågor som slukar värdefull tid och kraft.

Olle Tullstedt arbetar gärna med det strategiska ledarskapet och att hjälpa ledare att frigöra tid för att fokusera på det långsiktiga. När han ägnar mycket tid till de strategiska utmaningarna så finns ibland risken att de operativa frågorna lämnas olösta. Olle har mångårig erfarenhet som chef och ledare och som rådgivande konsult.

 

Datum: Torsdag 23 maj 
Tider: 07:30 – Frukost serveras från 07.30, föreläsning pågår mellan 08.00-09.00
Plats: Munktell Science Park

 

Varmt välkommen!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post