Webinar – Smartare Förändringsarbete!

19 mars, 2020

Tack till alla deltagare som var med oss på webinariet Smartare Förändringsarbete, den första delen i vår serie Framgångsrik Förändring. Här finns presentationen från webinariet och en inspelning kommer inom kort.

Snart öppnar anmälan till nästa webinar. Den 22 april kl 08.30-9.15 gör vi en djupdykning i ADKAR.
Är du inte med i våra kontaktlistor men vill ha en inbjudan till det? Maila dina kontaktuppgifter till oss.


På grund av rådande Coronavirus så kan vi tyvärr inte ses hos oss på Frontit som planerat för seminariet Bli förändringssmart! För att leva lika förändringssmart som vi lär, kommer vi istället för seminariet i våra lokaler sända ett webinar. Vi har också bestämt att inte nöja oss med ett webinar, utan en serie webinar kring förändringsarbete.  

Den 31 mars kl 8.30-9.15 och den 1 april kl 8.30-9.15 får vi lyssna på Olle Tullstedt och Anneli Angeling om Smartare Förändringsarbete. De kommer tala om vad förändringsledning egentligen innebär och vem som är Förändringsledare. Vi kommer få lyssna på hur man bäst driver förändringsprocesser genom att ta del av olika metoder, modeller och verktyg.
Detta är första delen av en webinarserie om Framgångsrikt Förändringsarbete. Vi återkommer med fler datum inom kort.
Seminariets talare: Anneli Angeling, koncern-VD och Olle Tullstedt, konsult, arbetar på Frontit med fokus på ledarskap och förändring. Både Anneli och Olle har omfattande erfarenhet av att hjälpa team och individer att lyckas med sina förändringsprojekt, och kombinerar beprövade metoder med egen erfarenhet.
Seminariet pågar mellan 08.30-09.00 och följs av 15 min frågor och svar .
Seminariet riktar sig till dig som leder eller arbetar med dessa frågor och vill få ökad kunskap samt inspiration.
Vi ses!
Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post